Ljubljana

Terapevtska masaža

Predstavitev

– O nas –

Terapevtska Masaža In Terapije, Tuinolog in terapevt Robert Tonković. Z načeli tradicionalne kitajske medicine obravnavamo človeka celostno in tako uspešno odpravljamo vzroke zdravstvenih težav oziroma bolezni, saj ne zdravimo samo simptomov. Z dolgoletnim izobraževanjem in izvajanjem terapij smo najboljši v rehabilitaciji in zdravljenju. Storitve: Rehabilitacija, Tuina masaža, Akupresura, Refleksoterapija, Masaža, Masaža obraza, Osebna rast, Meditacija, Metamorfna tehnika, Svetovanje.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 0:00 0:00
Torek 0:00 0:00
Sreda 0:00 0:00
Četrtek 0:00 0:00
Petek 0:00 0:00
Sobota 0:00 0:00
Nedelja 0:00 0:00

Terapevtska masaža in terapije, Tuina, Akupresura, Tradicionalna Kitajska Medicina, Kineziotaping

 • Terapevtska masaža

  – Informacije –

  Terapevtska masaža in Terapije Zelo uspešni in učinkoviti smo v zdravljenju in rehabilitaciji. Terapevtska masaža, terapije, masaže niso klasične masaže. Priporoča se vsem, ki potrebujejo rehabilitacijo, za odpravo težav z zbujanjem ponoči zaradi bolečin, v zakrčenosti mišic, vozlji v mišicah, odpravo težave v hrbtenici, odpravo težav v križu, rehabilitacija po poškodbah, težave z išiasom, težave v vratu, zdravljenje karpalnega kanala / živca, glavoboli, zdravljenje migrene (nedokazana diagnoza), odprava težav v ramenskem obroču, Obolenjih v vratu in ramenskem obroču, kalcinacije v ramenih, odprava težav z težavami pri dvigovanju rok, odprava bolečin v ramenu in ramenskem sklepu, kalcinacije v ramenu, kalcinacije v tetivi, kalcinacije v infraspinatus mišici, supraspinatus mišici, težave z ahilovo tetivo, odprava bolečin v kolkih, odprava bolečin v kolenu, odprava težav v gležnju, rehabilitacija po možganski poškodbah, rehabilitacijo po možganski kapi, funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnih aparatov, rehabilitaciji, stabilizaciji po poškodbah, po operativnih posegih, obolenjih v vratu in ramenskem obroču, kalcinacije v ramenih, težavah in bolečinah v križu in nogah, težavah z išiasom, mravljinčenju in otopelosti okončin, oteklost okončin in sklepov, rehabilitacija poškodbe kit in mišic, tudi po športnih poškodbah, različnih poškodbe kit in mišic, tudi športnih poškodbah, stabilizaciji po poškodbah, krči pri dojenčkih, obolenjih v vratu in ramenskem obroču, itd..
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno invalidom
  Električna polnilnica
  Televizija
  Kava
  Parkirni prostor
  Prijazno živalim
  El. vtičnica
  Wi-Fi
  Klimatizirano
  Wellness
  Delovno okolje
  Bralni kotiček

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  040635272