Ljubljana

Terapevtska masaža

Predstavitev

Terapevtska Masaža In Terapije, Tuinolog in terapevt Robert Tonković. Z načeli tradicionalne kitajske medicine obravnavamo človeka celostno in tako uspešno odpravljamo vzroke zdravstvenih težav oziroma bolezni, saj ne zdravimo samo simptomov. Z dolgoletnim izobraževanjem in izvajanjem terapij smo najboljši v rehabilitaciji in zdravljenju. Storitve: Rehabilitacija, Tuina masaža, Akupresura, Refleksoterapija, Masaža, Masaža obraza, Osebna rast, Meditacija, Metamorfna tehnika, Svetovanje.

Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Terapevtska masaža in terapije, Tuina, Akupresura, Tradicionalna Kitajska Medicina, Kineziotaping

Kartice

Ponedeljek 0:00 0:00
Torek 0:00 0:00
Sreda 0:00 0:00
Četrtek 0:00 0:00
Petek 0:00 0:00
Sobota 0:00 0:00
Nedelja 0:00 0:00

Terapevtska masaža

Terapevtska masaža in Terapije Zelo uspešni in učinkoviti smo v zdravljenju in rehabilitaciji. Terapevtska masaža, terapije, masaže niso klasične masaže. Priporoča se vsem, ki potrebujejo rehabilitacijo, za odpravo težav z zbujanjem ponoči zaradi bolečin, v zakrčenosti mišic, vozlji v mišicah, odpravo težave v hrbtenici, odpravo težav v križu, rehabilitacija po poškodbah, težave z išiasom, težave v vratu, zdravljenje karpalnega kanala / živca, glavoboli, zdravljenje migrene (nedokazana diagnoza), odprava težav v ramenskem obroču, Obolenjih v vratu in ramenskem obroču, kalcinacije v ramenih, odprava težav z težavami pri dvigovanju rok, odprava bolečin v ramenu in ramenskem sklepu, kalcinacije v ramenu, kalcinacije v tetivi, kalcinacije v infraspinatus mišici, supraspinatus mišici, težave z ahilovo tetivo, odprava bolečin v kolkih, odprava bolečin v kolenu, odprava težav v gležnju, rehabilitacija po možganski poškodbah, rehabilitacijo po možganski kapi, funkcionalnih okvarah in poškodbah gibalnih aparatov, rehabilitaciji, stabilizaciji po poškodbah, po operativnih posegih, obolenjih v vratu in ramenskem obroču, kalcinacije v ramenih, težavah in bolečinah v križu in nogah, težavah z išiasom, mravljinčenju in otopelosti okončin, oteklost okončin in sklepov, rehabilitacija poškodbe kit in mišic, tudi po športnih poškodbah, različnih poškodbe kit in mišic, tudi športnih poškodbah, stabilizaciji po poškodbah, krči pri dojenčkih, obolenjih v vratu in ramenskem obroču, itd..

Prijazno invalidom
Električna polnilnica
Televizija
Kava
Parkirni prostor
Prijazno živalim
El. vtičnica
Wi-Fi
Klimatizirano
Wellness
Delovno okolje
Bralni kotiček
Brezplačna spletna stran

Naredite brezplačno spletno stran

Najboljši ustvarjalec spletnih strani v Sloveniji. Samo nekaj minut do nove strani! Izdelaj zdaj ...

Kontakt

Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Terapevtska masaža in terapija

040635272

Matična št.

0000000

Davčna številka

74882520