Slovenj Gradec

Turbo

Predstavitev

– O nas –


Montažne hiše so nizkoenergijske hiše, izredno dobro toplotno izolirane. To pomeni, da je poraba energije približno preračunano na porabo kurilnega olja od 3 do 5l kurilnega olja na m2 letno, kar meji že na izredno varčne, pasivne hiše. Kar pomeni, da imamo manjše toplotne izgube in s tem nižje stroške ogrevanja.

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • O nas

  – Informacije –

  TURBO d.o.o. je podjetje specializirano za gradnjo montažnih hiš in objektov po želji kupca. Osnovne dejavnosti podjetja so razvoj, proizvodnja in postavljanje montažnih hiš. Vse HIŠE so unikati, ki so izdelani v skladu z merami in željami naročnika, ne glede na to, za kašen objekt se odločijo.

  Prilagodljivost, sodelovanje in spoštovanje želja kupcev

  Glavno vodilo podjetja, je prilagodljivost uporabnikom, ker so ti naše največje bogastvo. Zaradi tega vsak projekt temelji na sodelovanju s kupcem in na spoštovanju vsake njegove želje in potrebe. Z naročnikom vzpostavljamo partnerski odnos, tako da skupaj načrtujemo in oblikujemo končne rešitve. Pri tem naročnik ni omejen z določenimi vrstami hiš, ampak lahko svobodno uresniči svoje načrte brez kakšnih koli omejitev.

   

  Zakaj izbrati montažno hišo?

  Razlika med klasično mokro gradnjo z opeko in malto in suhe gradnje montažnih hiš, je enaka kot razlika med vlažno in mokro obleko: v prvi se počutite nelagodno in mučno, v drugi pa se počutite prijetno. To zadeva tudi celotno vzdušje v hiši. Če človek pazi, kaj je in pije ter želi zdravo življenje, ima še več razlogov, da pazi na to, kje se bodo rodili in odraščali otroci.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041321190