Ljubljana

Umor Franca Ferdinanda

Lokacija

Dunajska 21

    1000 Ljubljana

Predstavitev

– O nas –

Založba Orbis je ob izdaji knjige Umor Franca Ferdinanda gostila pravnukinjo nadvojvode, princeso Sophie von Hohenberg in avtorico Sue Woolmans, ki sta ob tej priložnosti med drugim spregovorili za Odmeve in Siol. http://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/174498676
https://siol.net/trendi/kultura/pravnukinja-franca-ferdinanda-v-ljubljani-vsi-v-druzini-nosimo-to-rano-video-452094
Knjigo lahko prevzamete tudi v trgovini KAMEN , Dunajska 23 nasproti GR v Ljubljani.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

POKLIČITE 080 2014 ZA NAROČILO KNJIGE UMOR FRANCA FERDINANDA, CENA Z VKLJUČENO POŠTNINO 29,70 EUR

 • Nova knjiga

  – Informacije –

  Z ekskluzivnimi pričevanji pravnukinje prestolonaslednika Franca Ferdinanda, princese Sophie von Hohenberg, ki je v knjigi tudi napisala predgovor, avtorja Greg King in Sue Woolmans predstavita resnično zgodbo s tragičnim koncem, ki je spremenil svet. Od usodne nedelje v Sarajevu je minilo več kot sto let. Nobena kamera ni ujela ključnih sekund za človeško zgodovino. Avtomobil se je ustavil pred Moritz Schillerjevo delikateso, mladi terorist pa je izstrelil krogle proti visokima gostoma. Posledice dejanja lahko zaznamo še danes. Krogle, ki jih je izstrelil Princip, so rodile stoletje prevratov in masovno morijo, kakršni nismo bili priča nikoli poprej. Nobena smrt v zgodovini ni vodila v toliko trpljenja in smrti.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  0802014

  ORBIS, Ljubljana, d.o.o.