Koper

VAGRE

Lokacija

Istrska cesta 105

    6000 Koper

Predstavitev

– O nas –

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA Dodana vrednost kod dizajn ni samo kozmetični popravek. Običajno gre za proces, ki vključuje načrtovanje, ugotavljamo kako narediti izdelek všečen in hkrati tudi uporaben ter inovativen. Končna vrednost oblikovanja je torej kompleksen proces načrtovanja ter neprestano usklajevanje naročnika in oblikovalca.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 19:00
Torek 8:00 19:00
Sreda 8:00 19:00
Četrtek 8:00 19:00
Petek 8:00 19:00
Sobota 8:00 19:00
Nedelja 8:00 19:00

Več ponudbe

 • Oblikovanje

  – Informacije –

  Največ znanja si oblikovalec pridobi s praktičnim delom. Pred tem pa je potrebno osvojiti veliko teorije s področja vodenja in načrtovanja procesov, urejanja in preoblikovanja slikovnih in tekstovnih informacij ter sodobnih tehnoloških procesov. Teoretično zanje si posameznik pridobi pri študiju, kjer se seznani s temeljnimi naravoslovnimi in strokovnimi znanji ter z drugimi znanji s področja oblikovanja, informatike, kakovosti, ekonomike, standardizacije, itd.. Pridobivanje znanja se s končanim študijem ne zaključi. Oblikovalec mora ves čas slediti razvoju novih tehnologij in trendom na področju oblikovanja.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041590613