IZOLA

Villa Noa oaza v Izoli

Lokacija

KOSOVELOVA 11

    6310 IZOLA

Predstavitev

– O nas –

Nastanitev  Villa Noa se  nahaja neposredno v starem mestnem delu Izole, približno 5 min hoje od znamenitosti Plaža Svetilnik, 2 minuti hoje do  znamenitosti Mestne tržnice in  neposredno nudi popolno sprostitev za telo in dušo. Villa Noa ima  tudi zasebeni vrt z zasebno savno in jacuzzi bazenom ter žarom.  S svojo pristno atmosfero in očarljivimi plažami vam bo  Izola zagotovo ustvarila nepozabne trenutke sprostitve.

 

Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • opis Ville Noa

  – Informacije –

  Nastanitev  Villa Noa se  nahaja neposredno v starem mestnem delu Izole. Villa Noa se nahaja v stavbi zgrajeni 1980, velikosti 90m2, ima več spalnic (3), dnevno sobo (1) TV z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno jedilnico in kuhinjo s hladilnikom in z aparatom za kavo ter  grelnik za  vodo ter kopalnico (1) s prho. Uporabljate lahko brezplačen WiFi v celotni nastanitvi. V Villi Noa imate na razpolago brisače in posteljnino, ter toaletni papir. Villa Noa ima zaseben vrt v velikosti 100m2 z zasebno savno in jacuzzi bazenom ter žarom.  Za  tiste ki želite popolni relax in mir ponuja Villa Noa zasebno sprostitev v savni in jacuzziju. Infra savna vam  s pomočjo infrardeče toplote spodbuja procese presnove, jih pospešuje in omejuje razmnoževanje bakterij in virusov. Pozitivni učinki infrardeče svetlobe pozitivno vplivajo na različna bolezenska stanja, odpravi povečano telesno težo, odpravi celulit, ter sodeluje pri negi kože, saj se s pomočjo potenja se izločajo  strupene snovi, ki jih odlaga telo v podkožje.

  Sprostitev v jacuzzi-ju je odličen kraj za umik od vsakodnevnih skrbi. Masaža vode in topla temperatura vode pomagata sprostiti telo in um, kar vodi v boljše počutje. Omogoča vam hidroterapevtske učinke, saj mehurčki in voda masirajo telo, to pa pomaga pri sproščanju napetosti in bolečin v mišicah ter izboljšuje gibljivost sklepov.  Uživanje v topli vodi ob pogledu na zvezdnato nebo lahko predstavlja prav posebno romantično doživetje ob odlični žlahtni kapljici vina.

  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prenočišče
  Televizija
  Kava
  Parkirni prostor
  Park
  Prijazno živalim
  Kopališče
  Prijazno kadilcem
  Toaleta
  Wi-Fi
  Klimatizirano
  Dostop do plaže
  Rojstnodnevne zabave
  Prijazno otrokom
  Prijazno nosečnicam
  Jacuzzi
  Mirno okolje
  Kamin
  Wellness
  Bralni kotiček

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041500505

  Villa Noa s.p.

  Banka: Revolut

  TRR: LT52 3250004287197470

  Davčna številka: 99653648

  Matična številka: 8574219000