Zavrč

Vinogradništvo KOKOT

Lokacija

Turški Vrh 70

    2283 Zavrč

Predstavitev

– O nas –

Vinogradništvo Kokot se nahaja v majhni Občini Zavrč, na obronku Haloz, tik ob meji s sosednjo Hrvaško. S pridelavo vrhunskih vin se ukvarjamo že od začetka leta 1900. Slavko in Boža Kokot sta bila leta 1985 prevzemnika tradicije in sedaj obdelujeta okoli 10.000 trt različnih vrhunskih sort vinograda, ter sta četrta generacija pridelovalcev kakovostnih vin vinogradništva Kokot. Iz več kot 170 let stare kleti, je bilo v njunem obdobju pridelanih več tisoč litrov kakovostne vinske kapljice.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 19:00
Torek 8:00 19:00
Sreda 8:00 19:00
Četrtek 8:00 19:00
Petek 8:00 19:00
Sobota 8:00 19:00
Nedelja 8:00 12:00

*Odprto vsak dan po predhodnem dogovoru

 • Vrhunske sorte vin

  – Informacije –

  V našem vinogradništvu pridelujemo vina iz sort Sauvignon, Traminec, Renski Rizling, Laški Rizling, Beli Bergundec, Rumeni Muškat in mešano belo vino. Vsa vina zorimo v starih lesenih sodih, saj verjamemo, da je takšna pridelava najbolj optimalna za doseganje vrhunskih standardov pridelave vin. Naš trud pa ni ostal neopažen niti na največjih prestižnih dogodkih ocenjevanja vin (sejem vin Gospodarsko razstavišče Ljubljana, Dobrote Slovenskih kmetij Ptuj, kmetijsko živilski sejem Gornja Radgona), saj je večkrat zaporedoma dobila ocene za zlato medaljo, postala so prvak sort ter tudi pridobile prestižni naziv ŠAMPION SORTE. Vse omenjene sorte stekleničimo v buteljke, ki so primerne tudi kot poslovno darilo, ter v litrsko embalažo, ki je primerna za gostišča, hotele in ostale dogodke. Vsa naša vina spremlja potrebna dokumentacija, za točenje v vaših lokalih, prav tako pa vam jih po dogovoru tudi dostavimo. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo, ter vas vabimo k sodelovanju z nami.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  +38631489683