Vodice

Vsebinski marketing

Lokacija

Bukovica 55

    1217 Vodice

Predstavitev

– O nas –

Odlični teksti Podjetje Ansur Trade je lastnik portala Luksuz.net(www.luksuz.net), ki vam omogoča edinstveno permanentno promocijo na osnovi SEO optimiziranih tekstov. Po naročilu dobite PR tekste, po dogovoru tudi objave v medijih; za vas organiziramo srečanja, pomagamo pri promociji blagovnih znamk, pripravimo sporočila za medije. Portal Luksuz.net ponuja bralcu osebno izkušnjo kakovostne storitve ali izdelka, ki prepriča v nakup. Je nova oblika vsebinskega marketinga.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

Delovni čas

– Delovnik –

Ponedeljek 8:00 16:00
Torek 8:00 16:00
Sreda 8:00 16:00
Četrtek 8:00 16:00
Petek 8:00 16:00
Sobota - Zaprto
Nedelja - Zaprto

Sodelujte z nami

 • Promocija na spletu

  – Informacije –

  Luksuz.net je spletni portal, katerega bralci iščejo vrhunske, kakovostne, odlične storitve in izdelke, nepozabna doživetja, cenijo svoj prosti čas in lastno zdravje. Mesečni kliki presegajo marsikatero naklado revij, trenutno se sučejo med 5 in 10 tisoč kliki na mesec. Svojim bralcem po želji pošiljamo tudi E-novice po mailu. Okoli 20 % bralcev je celo iz tujine. Med bralci širimo zavedanje, da ima luksuz različne oblike in da je življenje lahko lepo.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041208390