Ljubljana

Wififree4u

Predstavitev

– O nas –

Nisem prepotovala sveta... Nisem zavestno iskala resnice... Nisem bosa preplezala Himalaje... Nisem bila klinično mrtva... Nisem bila v Indiji... Nisem mesece dolgo meditirala... Nisem slišala skrivnostnih glasov in misterioznih podob... Nimam guruja... Ne pišem za Bestsellerja... Vendar se mi je razodelo. Se me je dotaknilo. Nisem se vprašala ali sem pripravljena in dovolj modra. Samo prepustila sem se POVEZAVI. To je vaš in moj WIFI. Koda WIFI-ja je že vgrajena v vaše srce.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • WIFI 4U

  – Informacije –

  Vse kar smo, vključno z darovi, glasovi, motivacijo, čustvi, intuicijo, s svojo lastno potjo, je edinstvena kreacija Stvarstva in je neponovljiv primerek v celotnem Vesolju. Mar ni to čudež? Samo Vaš prstni odtis je edini. Samo vi imate vaše, posebno in pomembno poslanstvo. Samo vam so dodeljene okoliščine in osebe, ki iz vas vztrajno brusijo najlepši diamant. Življenje vas ne želi potisniti v kot, za vas ni pripravil trpljenja, temveč je pripravil okoliščine, ki ste jih ob prihodu izbrali sami. Izbrali ste jih zato, da vas bodo dvignile na višji nivo zavedanja, ki je nujen, da lahko skozi lastni svet izražate to čudovito skrivnost stvaritve vas samih. Poglejte izven sebe. Poglejte naravo, mar ni čudežno popolna? Vi, človek ste enako dovršeni. Mogočna sila svarstva vam je dala dih, srce, v vas nezavedno poganja miljone funkcij. Kri vam teče po žilah, rastejo vam lasje, prebavljate... vse to je popolno dovršeno. Samo ena izmed vseh teh funkcij ne deluje ali preneha delovati in že nas ni. Lahko vplivamo na to? Ne! Lahko pa vplivamo na to, kako bomo preživeli dneve, ki jih imamo in trenutek, ki je hipen in je le trenutek. Ne vemo kaj bo v naslednjem trenutku, še manj vemo kaj bo jutri. Ne vemo koliko časa imamo. Vse je zelo minljivo in obstoj je krhek. Zato živite življenje ta trenutek in danes. Slavite življenje, delajte dobro, razdajajte se in pustite sebe v vsem kar delate. Razdajte se med ljudi in bodite enkratni. Stvarstvo želi samo to. Izpolnite svoje poslanstvo.
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  041959803

  Sandra Kocijančič s.p. Svetovanje