Maribor

www.armamaxa.si

Lokacija

Koroška cesta 9

    2000 Maribor

Predstavitev

– O nas –

Ponujamo specialistične koncesijske očesne preglede za predpis korekcijskih očal in kontaktnih leč, prijazno in strokovno individualno svetovanje, pomoč pri privajanju na kontaktne leče, progresivna očala,..., izbrane modele korekcijskih in sončnih očal uveljavljenih blagovnih znamk, kontaktne leče, tekočine, ... Oči so ene same. Vzpostavite zdrav odnos s svojimi očmi, da Vam bodo še dolga leta hvaležno služila in boste lahko uživali v stvareh, ki jih imaste radi.
Pravaklima - V objemu doma
Pravaklima - V objemu doma

Oglasno sporočilo

 • Kultura - umetnost

  – Informacije –

  Maribor je kot prvotna naselbina nastal na križišču pomembnih prometnih poti. Že v 13. stoletju se je mestno dogajanje in trgovanje iz dravskega nabrežja preselilo na današnji Glavni trg, Koroško cesto in Židovski trg. Nahajamo se prav tukaj, v starem mestnem jedru, na starem mestnem obzidju, v središču, kjer se duh preteklosti še zmeraj dotakne duše mimoidočega. Podjetje se pravtako ukvarja s prodajo umetniških predmetov uveljavljenih umetnikov, svetovanjem pri opremi poslovnih in bivanjskih prostorov z umetninami, organizacijo dogodkov s kulturno umetniško vsebino, oblikovanjem umetniških promocijskih predmetov, pravnim svetovanjem ...
  Minimum - Izdelava spletnih strani
  Minimum - Izdelava spletnih strani

  Oglasno sporočilo

  Prijazno živalim
  Wi-Fi
  Prijazno otrokom
  Prijazno nosečnicam

  Kontaktirajte nas

  – Povpraševanje –

  Imate vprašanje? Pošljite nam sporočilo preko naslednjega obrazca, povratne informacije boste prejeli v najkrajšem možnem času.

  Na voljo tudi preko telefona:

  022502130

  DILECTUS, d.o.o. ArmaMaxa optika galerija