Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne storitve minimum.si

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne aplikacije minimum.si (v nadaljevanju tudi: minimum, spletna aplikacija ali storitev) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Zakonom o elektronskih komunikacijah.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne aplikacije minimum.si, pravice in obveznosti uporabnika in ponudnika storitev ter urejajo poslovni odnos med minimum.si in uporabnikom.

Varovanje osebnih podatkov

Minimum.si se zavezuje, da bo vse pridobljene podatke uporabnikov hranil in varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Minimum.si bo vse podatke uporabil izključno za potrebe spletne aplikacije (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, akcij) in ostalo potrebno komunikacijo. Pridobljeni podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbira minimum.si in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov minimum.si.

Komunikacija

Minimum.si bo z uporabnikom lahko stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
  • pošiljatelj bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Omejitev odgovornosti

Minimum.si se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh.

Minimum.si pod nobenim pogojem ne prevzema nobene odgovornosti, da bodo ponujene storitve delovale varno, neprekinjeno, brez napak in brez izgube podatkov.

Vaša privolitev

Z uporabo spletne aplikacije minimum.si soglašate z objavljenimi pogoji poslovanja. O morebitnih spremembah pogojev vas bomo sproti obveščali na naši uradni strani (http://minimum.si/) ali preko elektronskega naslova. Vse informacije uporabljate na lastno odgovornost. Minimum.si ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki sodeluje pri upravljanju spletne aplikacije minimum.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz uporabe informacij v aplikaciji ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Pritožbe in spori

Minimum.si se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb.

Pritožbo lahko pošljete na naslov: info@minimum.si (Postopek obravnave pritožbe je zaupen.)

Podatki uporabnikov

Vse informacije, ki jih pridobimo v prej opisanih postopkih, uporabimo za izboljšanje kakovosti naših spletnih strani in za spremljanje statistike, ki je na ogled našim obiskovalcem in oglaševalcem.

Podatke, ki jih uporabniki vnesejo, so del funkcionalnosti spletne aplikacije in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov.

Minimum.si si pridržuje pravico, da podatke pregleda in/ali odstrani, v kolikor so žaljiva, nespodobna ali kršijo etična ali moralna načela ter spodbujajo nestrpnost.

Z  registracijo na spletni strani minimum.si se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njihovih podatkov in dovoljuje objavo izdelka ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Minimum.si ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu spletne aplikacije minimum.si, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor spletne strani, izdelane preko aplikacije minimum.si hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za vnesene podatke in fotografije ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na minimum.si.

Pogoji veljajo od 10.6.2017.