Dosežki 2018

Čas branja: 2 min 3. januarja, 2019 Napisal: Matej Novak

V letu 2018 smo presegli zastavljene cilje in pričakovanja. Na listi opravil smo odkljukali vsa ključna opravila. Poslušali smo vaše in naše želje in jih uspeli zapeljati še korak višje. Minimum je sedaj resen in uspešen projekt, zrel za konkurenčen trg in pripravljen na prihodnost.

Dosežki 2018

Ključne spremembe storitve Minimum:

Lastna domena

Najbolj pričakovana funkcija je končno na voljo! Svojo Minimum stran lahko zdaj preprosto povežete z lastno domeno.

Opis za spletne iskalnike

Minimum končno omogoča, da po lastni želji uredite naslov in opis vaše spletne strani (za spletne iskalnike) in tako pridobite še več obiskovalcev!

Nove povezave družbenih omrežij

Ko Facebook, Instagram in Twitter niso dovolj! Na svojo Minimum stran lahko zdaj dodate kar 12 družbenih omrežij!

Dodatne storitve

Ponujate dodatne storitve, ki jih želite izpostaviti? Na Minimum strani lahko izbirate med 40 ikonami in tako obiskovalcem enostavno sporočite vaše prednosti.

Nove barve

Na svoji Minimum strani lahko sedaj še dodatno izbirate med 8 novimi barvnimi shemami.

Novi vzorci ozadja

Zdaj lahko svojo stran še dodatno prilagodite. Dodajte nekaj osebnosti na spletno stran, tako da spremenite vzorec ozadja.

Dodatna obvestila pri delovnih časih

Imate inventuro? Ste danes zaprti? Zdaj lahko dodate posebno obvestilo zraven delovnega časa. Dodana pa so še avtomatska obvestila, ki se prikažejo ob prazničnih dneh.

Nova kategorija (kreativnost in umetnost)

Vsaka Minimum stran spada v svojo kategorijo, ker pa je do zdaj manjkala kategorija "Kreativnost in umetnost" smo jo dodali!

Popolna prenova vaših strani

Največja posodobitev storitve Minimum! Popolna vizualna osvežitev spletnih strani. Še bolj pregledne, tehnično dovršene in z dodatnimi funkcionalnosti. Posodobitev vključuje več kot 100 novosti ...

GDPR ureditev za varnost vaših osebnih podatkov

Zagotavljanje zanesljive in varne storitve ter skrb za vaše osebne podatke so področja katerim posvečamo izredno skrb in pozornost. Celotna storitev je popolnoma prilagojena novi evropski direktivi GDPR.


Izboljšali smo veliko vidnih sprememb in še več "nevidnih", ki se izvajajo v ozadju celotne storitve. Oblikovno smo prenovili celotno linijo vaših in naših strani, dodali dodatne funkcionalnosti, izvedli različne optimizacije za boljše pozicioniranje v spletnih iskalnikih (Google), izboljšali hitrosti nalaganja in delovanja storitve, povečali varnost in storitev prilagodili vsem zakonom in direktivam za varnost naših uporabnikov.

In kar je najboljše, Minimum brezplačna spletna stran ostaja še naprej, popolnoma brez omejitev!

V letu 2018 smo zapisali tudi 10 blog člankov za ozaveščenost in izobraževanje o spletu, spletnih straneh in Minimumu.

Zahvaljujemo se vsem našim uporabnikom. Hvala, ker uporabljate storitev Minimum, da jo pohvalite, priporočate svojim prijateljem in da nas obveščate o napakah in dodatnih funkcionalnostih, ki jih želite. Ste pomemben del celotne storitve, brez vas storitev ne bi bila, kakšna je danes. Hvala!

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se