Kako deluje Minimum? Poglavje 1, Gremo v akcijo!

Čas branja: 4 min 27. maja, 2020 Napisal: Matej Novak

Zavedate se torej, da potrebujete spletno stran, in zanima vas nekaj preprostega, kot to lahko dobite le na platformi Minimum. Odlično. Pred vami je 8-delna serija blogov, ki bo podrobneje predstavila, kako Minimum deluje in kako ga kar najbolje izkoristiti. Za vas smo pripravili kopico navodil in namigov, ki vam bodo v pomoč, ko se boste lotili svoje Minimum strani. Poleg današnjega uvoda boste lahko prebrali ideje, kaj sploh objaviti in kako se lotiti posameznih razdelkov pri urejanju.

Preverite še: Ali potrebujem stran Minimum, čeprav že imam spletno stran?

Izdelava spletne strani

Kako začeti?

Za začetek se je potrebno na platformi Minimum registrirati. Za to potrebujete e-naslov, določite pa si tudi svoje uporabniško ime in geslo. Mogoča je tudi prijava s Facebook računom. Ko se kasneje s temi podatki prijavite, lahko dodatno nastavljate in spreminjate podatke svojega računa:

  • e-naslov,
  • geslo,
  • prijavo/odjavo na naša obvestila.

Svoje osebne podatke in podatke spletne strani lahko s preprostim klikom na gumb izvozite in si jih pošljete na zabeleženi e-naslov. S tem lahko zmeraj preverite, katere vaše podatke Minimum pozna. Tako boste lahko zmeraj brez skrbi. Varnost podatkov nam je namreč izjemno pomembna.

Na koncu lahko svoj celoten račun tudi zelo preprosto izbrišete, ko boste to želeli. Sicer pa ste pripravljeni, da postavite svojo pravo spletno stran.

Nadzor

Platforma Minimum se ponaša z izjemno prijaznim uporabniškim vmesnikom (urejevalnik), ki z velikim gumbi, pregledno razporeditvijo vsebin in s preprostimi navodili poskrbi, da je ustvarjanje spletne strani peresno lahko in povsem intuitivno.

V urejevalniku vas čaka grafična ponazoritev korakov, ki vas loči do popolne spletne strani. Tako vedno veste, katere podatke ste že vnesli in kaj morate še storiti.


Tudi drugi dve pomembni funkciji sta takoj dosegljivi. To sta:

  • predogled: s klikom na ta gumb vidite, kako se stran pokaže obiskovalcem.
  • objavi/skrij stran: ko ste zadovoljni z vnesenimi podatki, stran objavite, da je vidna vsem uporabnikom spleta, sicer pa lahko pustite skrito in se z njo ukvarjate, dokle ne bo popolna ali pa kadar samo testirate orodje.
Nova spletna stran

Veseli smo vaše družbe

Najboljša reklama je še zmeraj tista od ust do ust. Zato smo vam pripravili gumb Priporočajte Minimum, s katerim odprete svoj program za spletno pošto in vsem, ki bi jih preprosta in hitra spletna stran utegnila zanimati, pošljete sporočilo. ❤ Za vsako priporočilo bomo hvaležni.

Sicer pa nam lahko sledite na socialnih omrežjih. Dosegljivi smo za vsa vprašanja, pobude, ideje ali klepete kar tako.

Ponosni smo, da smo skupaj! Ekipa Minimum

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se