Ali potrebujem stran Minimum, čeprav že imam spletno stran?

Čas branja: 3 min 15. avgusta, 2018 Napisal: Matej Novak

Še včeraj je veljalo “če nisi prisoten na spletu, potem ne obstajaš". Danes je spletna stran le prvi korak, ki ga lahko izvedete na spletu, z nenehnim razvojem spleta pa obstaja vse več trikov in se pojavlja vedno več možnosti in storitev, ki jih morate nujno izkoristiti za večjo prepoznavnost.

ali potrebujem stran minimum

Na spletu ste lahko prisotni povsod. Spletne strani, iskalniki, imeniki, strani za ocenjevanje ponudb in izdelkov, družbena omrežja, zemljevidi, blog/novice, e-novice, spletno oglaševanje, itd. Najprej uporabite tiste, ki vam vzamejo najmanj časa, potem se pomikajte naprej na bolj zahtevne in šele, ko platformo osvojite, razmišljajte o naslednjem koraku.

Preverite še: Kaj je spletna stran, strežnik, iskalnik?

Ena izmed storitev je izdelava informativne spletne strani preko platforme Minimum. Z malo truda lahko pridobite zelo veliko!

Kaj pridobite z izdelavo strani preko platforme - Minimum?

Imenik in iskalnik

Ko izdelate in objavite svojo Minimum stran, se pridružite tudi v najnaprednejši iskalnik podjetij in storitev v Sloveniji. Iskalnik je trenutno še v razvojni fazi in ko bo pripravljen bo iskalnik Minimum postal zelo močno in napredno orodje za iskanje podjetij, storitev in izdelkov v Sloveniji. Pridružite se že danes!

Enostavnost in učinkovitost

Minimum strani so izdelane za najboljšo izkušnjo uporabnika. Tako za lastnike Minimum strani, kot za njihove obiskovalce. Ena izmed ključnih značilnosti so, perfekcionizem in dodelanost, enostavnost platforme, hitro in učinkovito pridobivanje informacij na spletnih straneh in minimalistično oblikovanje.

Iskalniki in SEO

Spletne strani na Minimumu so dobro uvrščene tudi na iskalnikih kot so: Google, Bing, najdi.si, itd. Da se uvrstite na prve strani teh iskalnikov, traja precej časa (tudi več kot 1 leto), posebej če ste na trgu novi. Z novo Minimum stranjo boste dobro uvrščeni veliko prej (največ 1 teden). Tudi, če spletno stran že imate, bo Minimum stran vašim obiskovalcem koristila pri iskanju osnovnih informacij (ponudite jim izbiro). Seveda pa lahko na stran Minimum dodate tudi povezavo, s katero boste pridobili dodatno zunanjo povezavo (SEO) in dodatne obiskovalce na vašo primarno spletno stran.

Mobilnost in mobilna aplikacija

Živimo v času, ko mobilne naprave prehitevajo osebne računalnike, zato se vsaka stran na Minimumu na telefonu in tablici naravno spremeni v pravo mobilno aplikacijo. To pomeni, da se izkušnja spletne strani prilagodi napravi, gumbi se povečajo, tekst se prilagodi velikosti zaslona, zamenja se oblika, aplikacija omogoča direkten klic na vašo telefonsko številko, stran pa lahko dodate tudi na začetni zaslon vašega mobilnika.

Splena stran na telefonu

Prihodnost in platforma

Minimum je močno dovršena platforma. Spletne strani so tako vizualno kot tehnično izpopolnjene in dosegajo najboljše možne rezultate. Vsak dan platformo razvijamo in dodajamo nove funkcionalnosti. Minimum ima lastnosti, ki jih je nemogoče ali zelo težko doseči samo s tradicionalno spletno stranjo.

Preverite še: Promocija spletne strani


Naredite naslednji korak in izberite platforma Minimum! Preizkusite brezplačno.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se