Premium spletna stran

Čas branja: 4 min 16. decembra, 2020 Napisal: Matej Novak

Bilo je leta 2016, ko smo začeli z izdelavo storitve Minimum. Leta 2017 smo storitev izdali za javnost. Takrat je prevladovala ideja, sama storitev pa je bila močno podhranjena. Vse od takrat pa do danes nenehno razvijamo storitev, prav tako ideje, ki so v vseh pogledih že presegle osnovno idejo. Minimum je v vseh teh letih dosegel močno razsežnost, po funkcionalnostih, prepoznavnosti in po perspektivnosti. Letos smo se odločili, da Minimum popeljemo še korak dlje, nastal je Minimum Premium.

Premium spletna stran

Kaj je Minimum?

Minimum je slovenska storitev, preko katere enostavno izdelate spletno stran. Storitev je brezplačna, namenjena vsem slovenskim podjetnikom, organizacijam, skupinam, umetnikom, itd. Storitev je v razvoju že 5 let, 100% Slovenski izdelek, varen, hiter in učinkovit. Minimum šteje že več kot 1500 uporabnikov, ki pa se z vsakim letom hitreje povečuje. Od 1. maja 2016 pa do 31. novembra 2020 smo imeli 160.000 ogledov strani, 45.000 obiskovalcev, povprečen ogled strani: 1 min 45 s (vir: Google Analytics). Storitev je dobro sprejeta in tudi lastniki strani so zadovoljni, kar priča mnogo mnenj v vseh letih obstoja. Hvala!

Zakaj Premium?

Osnova ideja naše storitve je brezplačna spletna stran, ter pripeljati vsakega slovenskega podjetnika na splet. Menimo, da smo osnovno idejo uspešno pripeljali do neke meje, do konca in do novega začetka. Splet in spletne strani imajo neskončno možnosti. Poslovanje se premika na splet oz. se s spletom združuje. Medtem, ko je osnovna predstavitvena spletna stran super, pa nekatera podjetja preprosto potrebujejo še več. Tukaj govorimo o boljši prodajni usmerjenosti, še močnejši predstavitvi, o boljši personalizaciji/kostumizaciji, ter ostalih naprednih tehnologijah, s katerimi podjetja pridobijo moč in prepoznavnost.

Minimum Premium

Funkcionalnosti

Razvoj Premium rešitve je letos potekal bolj kot ne, na platformi (sistem plačil, naročnin, dodelitev časovnega obdobja, povabila prijateljev, itd.) in ne toliko na samih Premium funkcionalnostih (večina teh, prihaja v naslednjem letu). Čeprav je tudi teh dovolj za začetek in ponosni so na izid, saj lahko s prvimi Premium rešitvami že izstopate in stran predstavite v popolnoma novi luči.

Prve Premium rešitve:

  • Odstranitev oglasov iz vaše strani.
  • Barva shema po meri.
  • 12 dodatnih vzorcev.
  • Naslovna slika po meri.
  • SEO povezava pri klicu k akciji.

Kaj še prihaja?

V bodoče že imamo pripravljenih mnogo idej in prepričani smo, da vam bodo všeč, zaenkrat pa naj ostanejo še skrivnost. Vse nove in dodatne funkcionalnosti, ki jih bomo sproti dodajali, bodo Premium uporabniki dobili avtomatsko. Nove funkcionalnosti ne bodo nikoli posebej zaračunane in bodo zmeraj vključene v ceno naročnine. Se pravi, če ste Premium uporabnik in če kasneje dodamo dodatno funkcionalnost (ali med vašim trajanjem naročnine), boste to funkcionalnost lahko uporabljali takoj, ko bo na voljo, zato pa ne boste plačali nič več! Super, kaj ne?

Cena

Ko govorimo o "več", govorimo tudi o več dela, kar se sorazmerno povečuje. Ker želimo vključiti mnogo funkcionalnosti v čim krajšem času, potrebujemo zdaj ekipo in sredstva, zato je storitev Premium plačljiva. Minimum je rešitev, za daljše/dolgoročno obdobje, zato smo se odločili, da ne uvedemo možnosti enkratnega plačila, vendar vzpostavimo sistem naročnin. Na voljo so tri naročnine. Premium lahko zakupite za 1, 2 ali 3 leta.

Kako?

Premium je na voljo za vse uporabnike storitve Minimum, ki so stran že izdelali in jo objavili. Po objavi, se vam prikaže poseben zavihek - Premium, kjer upravljate z naročninami.

Zavihek Premium - Urejevalnik

Brezplačen Premium?

Ne moramo iz svoje kože, da ne bi kaj ponudili spet brezplačno, zato smo v Premium platformo integrirali še možnosti brezplačne pridobitve Premium storitev.

Priporočila

Ena izmed možnosti brezplačnega Premiuma je povabilo/priporočilo prijateljem in znancem. Deluje pa tako, vi povabite prijatelja, takoj ko se registrira pridobi 2 brezplačna meseca, če ta prijatelj izdela svojo spletno stran in jo objavi, tudi vi pridobite 2 brezplačna meseca. Točke se seveda seštevajo, več prijateljev kot pripeljete, več brezplačnih mesecev pridobite! ?

Povabila in pridobljene točke lahko vedno spremljate v urejevalniku.

Nagradne igre in akcije

Ostale možnosti brezplačnega Premiuma pa boste lahko pridobili preko nagradnih iger in akcij, ki jih bomo od danes naprej prirejali preko naših družbenih omrežij, na spletni strani in preko naročil na e-novice. Spremljajte nas na Facebooku: Minimum.si in Instagramu: Minimum.si. Mogoče se ravno vam nasmehne sreča!


Moramo priznati, da nam je Premium platforma vzela več časa, kot smo si predstavljali, pa vendar nas veseli, da je končno pripravljena. Zdaj bodo nadgradnje in nove funkcionalnosti spet potekale tekoče. Veseli nas, da smo prišli tako daleč, da je Minimum postal prepoznavna in dobro sprejeta platforma za izdelavo spletnih strani. Hvala, ker ste z nami!

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se