Razširite poslovanje podjetja na splet

Čas branja: 3 min 8. avgust, 2017 Napisal: Matej Novak

Ste podjetje brez spletne prisotnosti? Potem je čas, da se "priklopite na internet". Če želite zagotoviti nadaljnji uspeh vašega podjetja, naj bo vaš naslednji korak razširitev poslovanja na splet.

razširite poslovanje podjetja na splet

Mislite, da nimate dovolj znanja, za delovanje na internetu? Ali pa je vaše podjetje usmerjeno samo na lokalno področje in na manjši krog ljudi? Nikoli ne podcenjujte prednosti, ki ga lahko podjetje pridobi s spletno prisotnostjo. Izdelava spletne strani je sedaj enostavnejša kot kadarkoli, zahvaljujoč spletni storitvi minimum.si, lahko spletno stran izdelate kar sami, popolnoma brezplačno!

Zakaj poslovanje razširiti na internet?

Vse lahko naredite sami

Še ne dolgo nazaj se je za spletno prisotnost plačevalo veliko denarja in najemalo izkušene spletne mojstre. Danes pa je vse tako enostavno, da si celo spletno stran lahko izdelate čisto sami. Tako rekoč izpolnite preprost obrazec s podatki vašega podjetja, naložite fotografije in stran je že na spletu. Ampak naj vas besede kot sta preprosto in enostavno ne zmedejo, dobili boste namreč najboljše in vse kar potrebuje podjetje za dobro spletno prisotnost.

Razširite vaš doseg

Vaš uspeh temelji na sposobnosti, da nenehno pridobivate nove stranke in obdržite stare. Pridobivanje strank preko tradicionalnih načinov trženja je zelo drago in nezanesljivo. Ravno obratno pa velja za splet, dosegate lahko veliko več ljudi, je poceni ali celo brezplačno, prav tako pa lahko merite rezultate.

Vsestranskost

Splet je prostor eksperimentiranja. Vsak korak, lahko opazujete, spreminjate in merite (učinkovitost na učinek). Spletna prisotnost (spletna stran, e-poštna sporočila, družbena omrežja, itd.) je dinamičen organizem, komunikacija med podjetjem in stranko, komunikacija, ki jo lahko znova in znova izboljšujete in jo prilagajate skozi čas.

Stranke na poti

Pametni telefon, mobilni internet in dobra spletna stran omogoča, da dosežete še obiskovalce, ki so zunaj na poti. Pametni telefoni so povsod, iskanje informacij se iz tradicionalnih medijev in računalnikov seli na mobilne naprave. Spletne strani in storitve se danes morajo obvezno prilagajati vsem velikosti zaslonom in napravam, na srečo minimum že v osnovi to omogoča.

Pridobite več priporočil

Internet ima čarobni trik, imenovan povezava (link), ki jo lahko delimo s komer koli. Če ljudje želijo vaše podjetje priporočati prijateljem, je povezava preko sporočila najhitrejše priporočilo, ki obstaja.

Družabna omrežja

Ko začnete vzpostavljati spletno prisotnost, izkoristite eno najmočnejših platform za promocijo danes: družbena omrežja. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn itd. so že del našega vsakdanjika. Samo na Facebooku ljudje preživimo povprečno 35 minut na dan, zato poskrbite, da si ustvarite uraden profil podjetja (je brezplačen) in skrbite za redne objave. Zagotovljena izpostavljenost!

Preverite še 7 razlogov, da vaše podjetje potrebuje spletno stran.

Ali vaše podjetje potrebuje spletno stran?

Izdelajte brezplačno spletno stran, še danes!

Registrirajte se