Spletne strani brez skrbi

Čas branja: 4 min 6. oktober, 2017 Napisal: Matej Novak

Spletna stran potrebuje nenehno vzdrževanje, tako ostane delujoča, varna in zanesljiva. Minimum je drugačen, je pripravljen, vse preprosto že deluje, skrbeti morate samo za to, kar je v resnici pomembno - za vsebino.

spletne strani brez skrbi

Obiskovalce spletnih strani zanima vsebina, hitrost, dizajn in hitro pridobivanje informacij. Ne zanima jih, kako to dosegate, kako se izvaja koda v ozadju in ali ste že plačali zadnji obrok za gostovanje. Kot lastnik spletne strani morate skrbeti za veliko več, kot samo za vsebino. Nenehno posodabljanje programske opreme, za varnost strani, gostovanje, vključevanje novosti spletnih trendov, itd. Klasične strani zahtevajo veliko več truda kot si lahko predstavljamo, to izvemo šele, ko stran začne delovati.

Storitev minimum je inovativna in sodobna platforma, osnovana na osnovi enostavnosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Lastniki spletnih strani lahko končno skrbijo le za vsebino, njihovi obiskovalci pa uživajo ob vseh prednostih, ki jih nudi sodobni sistem za spletne strani.

Nadgradnje in novosti

Vse spletne strani izdelane preko minimuma delujejo na osnovi ene predloge. Spreminja se samo vsebina glede na uporabnika. V praksi to pomeni, da vsa podjetja uporabljajo enako tehnologijo za svoje strani in ravno to je najmočnejša lastnost platforme minimum, saj lahko takšno stran izpopolniš do skrajnosti. Vsaka novost ali nadgradnja se simultano in instantno posodobi na vsaki spletni strani vseh podjetij, ki uporabljajo minimum.

Gostovanje

Vsako spletno stran sestavljajo podatki, ti se preko strežnika prenesejo obiskovalcu, ki obišče spletno stran. Na strežniku je tudi posebna programska oprema, ki skrbi za pravilno delovanje spletnih strani. Vse to imenujemo gostovanje. Za uporabo gostovanja potrebujemo posebno tehnično znanje, plačevati pa je potrebno mesečno oz. letno dajatev. Minimum v celoti odpravlja ves tehničen proces gostovanja, saj se ta izvede popolnoma samodejno.

Varnost

Varnosti na naših straneh posvečamo največjo pozornost. Ves sistem minimum je od temeljev naprej zgrajen tako, da upošteva najboljše prakse internetne varnosti. Uporabljamo tudi šifriranje vseh podatkov, ki se iz našega strežnika prenašajo k uporabniku in obratno. Še zmeraj se bomo trudili uveljavljati nove in najboljše prakse, da bodo naši uporabniki varni in brez skrbi.

Prijazno spletnim iskalnikom

Spletne strani še zmeraj največ obiska pridobijo iz spletnih iskalnikov kot je Google ipd. Spletni iskalniki obiščejo spletno stran in ji določijo oceno. Višja, kot je ocena, višje bo spletna stran uvrščena med rezultati. Ocena je sestavljena iz več faktorjev, seveda bo največ pripomogla dobra vsebina (besedila, fotografije, itd.), zelo pomemben pa je tudi tehnični del, hitrost strani, meta opisi, pravilna in urejena koda, upoštevanje spletnih standardov, itd. Minimum vse te pogoje izpolnjuje, zato naši uporabniki dosegajo višje rezultate v iskalnikih.

Ali vaše podjetje potrebuje spletno stran?

Izdelajte brezplačno spletno stran, še danes!

Registrirajte se