Spletne strani brez skrbi (vzdrževanje)

Čas branja: 4 min 6. oktobra, 2017 Napisal: Matej Novak

Spletna stran potrebuje nenehno vzdrževanje, tako ostane delujoča, varna in zanesljiva.

Minimum je drugačen, je pripravljen, vse preprosto že deluje, skrbeti morate le za to, kar je v resnici pomembno - za vsebino.

Spletne strani brez skrbi.

Obiskovalce spletnih strani zanima vsebina, hitrost, uporabniška izkušnja in hitro pridobivanje informacij. Ne zanima jih, kako to dosegate, kako se izvaja koda v ozadju in ali ste že plačali zadnji obrok za gostovanje. Kot lastnik spletne strani morate skrbeti za veliko več, kot samo za vsebino. Nenehno posodabljanje programske opreme, za varnost strani, gostovanje, vključevanje novosti, spletnih trendov, itd.

Klasične strani zahtevajo veliko več truda kot si lahko predstavljamo, vendar to izvemo šele, ko imamo spletno stran dejansko v lasti, jo vodimo in urejamo.

Storitev Minimum je inovativna in sodobna platforma, osnovana na osnovi enostavnosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Lastniki spletnih strani lahko končno skrbijo le za vsebino, njihovi obiskovalci pa uživajo ob vseh prednostih, ki jih nudi sodobni sistem za spletne strani.

Izdelava spletnih strani je tako enostavna, hitra in izredno preprosta.

Vzdrževanje spletnih strani

Nadgradnje in novosti

Vse spletne strani izdelane preko Minimuma delujejo na osnovi ene predloge (imenujemo jo platforma). Spreminja se le vsebina glede na uporabnika. V praksi to pomeni, da vsi uporabniki uporabljajo enak pogon/tehnologijo za svojo spletno stran in ravno to je najmočnejša lastnost platforme, saj jo lahko nenehno prilagajaš, dodajaš novosti oz. jo izpopolniš do skrajnosti. Vsaka novost, popravek ali nadgradnja se simultano izvrši na vsaki Minimum strani.

Torej nič več skrbi s tehnologijo!

Gostovanje

Vsako spletno stran sestavljajo podatki, ti se preko strežnika prenesejo obiskovalcu, ki obišče spletno stran. Na strežniku je tudi posebna programska oprema, ki skrbi za pravilno delovanje spletnih strani. Vse skupaj imenujemo gostovanje. Za uporabo gostovanja potrebujemo posebno tehnično znanje, plačevati pa je potrebno mesečno oz. letno dajatev. Minimum v celoti odpravlja ves tehničen proces gostovanja, saj se ta izvede popolnoma samodejno.

Pozabite na stroške gostovanja!

Vzdrževanje spletnih strani.

Varnost

Varnosti na naših straneh posvečamo še posebno pozornost. Ves sistem Minimum je od temeljev naprej zgrajen tako, da upošteva najboljše prakse internetne varnosti. Uporabljamo tudi šifriranje vseh podatkov, ki se iz našega strežnika prenašajo k uporabniku in obratno. Vedno se bomo trudili uveljavljati nove in najboljše prakse, da bodo naši uporabniki varni in brez skrbi.

Vaša Minimum stran je popolnoma varna, prav tako vaši obiskovalci!

Prijazno spletnim iskalnikom

Spletne strani še zmeraj največ obiska pridobijo iz spletnih iskalnikov kot je Google ipd. Spletni iskalniki obiščejo spletno stran in ji določijo oceno. Višja, kot je ocena, višje bo spletna stran uvrščena med rezultati. Ocena je sestavljena iz več faktorjev, seveda bo največ pripomogla dobra vsebina (informacije, besedila, fotografije, itd.). Zelo pomemben pa je tudi tehnični del, hitrost strani, meta oznake, pravilna in urejena koda, upoštevanje spletnih standardov, itd.

Minimum vse te pogoje izpolnjuje, zato naši uporabniki dosegajo višje rezultate v iskalnikih in posledično več obiska.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se