Pomoč pri izdelavi spletne strani

Čas branja: 2 min 27. september, 2017 Napisal: Matej Novak

Si želite spletno stran za svoje podjetje pa potrebujete pomoč pri izdelavi? Lahko vam pomagamo.

Spletna storitev minimum je enostavna za uporabo. Urejevalnik, kjer izdelujete in urejate spletno stran je že v osnovi izdelan po principu preprostosti, na vsakem koraku izdelave pa so tudi navodila v pisni in video obliki.

pomoc pri izdelavi spletne strani

Imate vprašanje ali potrebujete pomoč?
Kadarkoli nas lahko kontaktirate na naš e-poštni naslov info@minimum.si ali preko Facebook klepetalnika.

Spletno stran že izdelujem, vendar potrebujem pomoč

Minimum urejevalnik je sestavljen iz različnih področij (podatki, fotografije, odpiralni časi, itd.). Na vrhu vsakega področja najdete navodila v pisni obliki in moder gumb z video navodili. Še dodatna navodila se prikazujejo ob različnih vnosnih poljih, kjer vpisujete podatke.

Pomagate si lahko tudi s prispevkom Izdelava spletnih strani, ki korak po koraku prikazuje proces izdelave spletne strani preko minimuma.

Imam znanje, vendar ne vem kako se naj lotim izdelave strani

Najprej si pripravite vsebine, preverite članek (Priprava vsebin za izdelavo spletne strani). Sledi registracija (Registracija za storitev minimum) in izdelava spletne strani. Za vas smo pripravili obsežen vodič v pisni obliki s fotografijami, ki korak po koraku prikazuje izdelavo spletne strani. Vodič je na voljo tudi v video obliki.

Nimam znanja, vendar si želim spletno stran

Celoten proces izdelave je neverjetno enostaven (video) in verjamemo, da si lahko spletno stran izdelate kar sami, brez posebnega znanja.

Spletno stran lahko za vas izdelamo tudi mi, vse kar morate storiti je, da nam to javite na naš e-poštni naslov info@minimum.si in nam pošljete izpolnjen obrazec (Priprava vsebin za izdelavo spletne strani).

Ali vaše podjetje potrebuje spletno stran?

Izdelajte brezplačno spletno stran, še danes!

Registrirajte se