Izboljšajte svojo Minimum stran in pridobite nagrade

Čas branja: 3 min 6. julija, 2022 Napisal: Matej Novak

Vznemirljive priložnosti! Minimum - ustvarjalec spletnih strani so vam na voljo nove funkcionalnosti, ki smo jih za vas razvijali v zadnjem času. Prejmete lahko nagrade in celo možnost, da na Minimum spletno stran povežete lastno domeno.

Točke zvestobe

Zbirajte točke za opravljene “naloge”

Sodobna rešitev za izdelavo spletne strani Minimum je ustvarjena, da se stalno razvija. Nudi vam brezplačno izdelavo enostavne spletne strani, za katero ne potrebujete nobenega znanja. Sedaj pa na njej lahko tudi zbirate točke in značke - ki jih prejmete za vsako opravljeno nalogo.

To vam pomaga pri izboljšanju spletne strani, saj boste z vsako opravljeno nalogo svojo spletno stran dodatno izpopolnili! Bolj ko bo vaša spletna stran dovršena in izpopolnjena, več točk boste prejeli.

Izboljšajte spletno stran in ob tem zbirajte točke in značke!

Aktivirajte značke dosežkov

Ko ob izpolnjenih nalogah prejmete zadostno število točk, se vam aktivirajo značke dosežkov. Prejmete lahko sledeče značke dosežkov:

  • začetniška značka
  • bronasta značka
  • zlata značka
  • platinasta značka

Prav tako boste prejeli značke za 1, 2, 5 ali 10 let uporabe platforme Minimum. Več točk in bolj “napredne” značke pomenijo boljše nagrade in več možnosti za dodatne izboljšave v prihodnje.

Vznemirljive priložnosti! Prejmete lahko nagrade in na Minimum spletno stran povežete lastno domeno.

500 točk = povezava lastne domene

Dodajanje fotografij, opisov, nastavitev vseh možnosti, ki jih Minimum ustvarjalec spletnih strani ponuja, prinaša točke. Ko teh zberete vsaj 500, odprete možnost povezave lastne domene na Minimum spletno stran. Kaj to pomeni?

Spletna stran, ki jo ustvarite s pomočjo Minimuma, ima sledeči URL: www.minimum.si/ime-podjetja. Ko jo povežete z lastno domeno, ki jo izberete sami, imate možnost, da se iz izbrane domene, na primer www.ime-podjetja.si, ustvari preusmeritev na Minimum stran.

Tako boste lahko uporabljali domeno svoje strani, kar bo še povečalo zaupanje v vašo blagovno znamko s strani uporabnikov.

Biti PREMIUM uporabnik se splača!

Minimum spletna stran je brezplačna. A splača se biti PREMIUM uporabnik! Premium uporabniki imajo več nalog - in funkcionalnosti, ki jih lahko dodajo na spletno stran - posledično lahko prejmejo več točk in pridobijo več nagrad.

PREMIUM spletna stran - boljša stran, več nagrad

Kaj pa, če je moja stran že ustvarjena - kako naj pridobim točke? Če ste uporabnik Minimum spletne strani že dlje časa, boste točke zbirali od začetka - a brez skrbi! Zbiranje točk za vas bo enostavnejše in hitrejše.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se