Zakaj vsako podjetje potrebuje Minimum stran?

Čas branja: 2 min 27. aprila, 2021 Napisal: Matej Novak

Tudi, če spletno stran že imate, potrebujte še spletno stran na Minimumu.
Zakaj? Ker je preprosto lahko! Ker je brezplačno! Ker boste pridobili dodatno izpostavljenost in ker hočete rezultate!

Zakaj podjetje potrebuje spletno stran?

Podjetja danes odpirajo nove profile na družbenih omrežjih. Tam lahko ustvarite stran za podjetja, dodate kontakte podatke, lokacijo poslovanja, objavljate objave in komunicirate s strankami. Vendar obstaja še splet izven družbenih omrežij.

Iskalnik Google je največji generator obiska zraven družbenih omrežij, vendar nas tam nerad ocenjuje oz. celo zapostavlja aktivnosti, ki jih izvajamo npr. na Facebooku, Instagramu, Twitterju… To pomeni, da vse kar delamo na družbenih omrežjih ne vpliva na pozicijo rezultatov v iskalniku. Zato moramo aktivnosti izvajati tudi zunaj družbenih omrežij, le tako bomo dobili pozornost iskalnika Google.

Še vedno velja biti aktiven na forumih, dodati spletno stran v imenike spletnih strani ali poslovne imenike. Še vedno morate objavljati bloge/novice na glavni spletni strani ter na različnih zunanjih portalih. Bolj kot boste aktivni več pozornosti boste dobili, tako od ljudi, kot tudi od iskalnika Google.

Brezplačna spletna stran na Minimumu je ena izmed priložnosti, s katero lahko povišate vidnost in rezultate. Zato priporočamo, da spletno stran na Minimumu izdelate tudi tisti, ki že imate spletno stran oz. spletno trgovino. Več kanalov kot boste uporabljali, boljše bo! Na spletu šteje tako kvantiteta, kot kvaliteta …

Prednosti Minimum strani

Brezplačna spletna stran

Izdelava spletne strani na Minimumu je brezplačna. Gre za podoben pristop kot na družbenih omrežjih. Izdelava je brezplačna, izdelate lahko celotno stran za podjetje, organizacijo, društvo, itd. Nato enostavno vnesete kontaktne podatke in vse ključne informacije o vašem podjetju, zraven opisov lahko dodate še fotografije, nakar dobite čudovito spletno stran, ki je javno dosegljiva vašim strankam.

Izdelava strani je napram klasični izdelavi izjemno hitra, če imate pripravljene vsebine boste porabili le 10 minut!

Primer, kako izgleda izdelana spletna stran: Picerija Kaktus

Brezplačna spletna stran

Spletna optimizacija

Stran, ki jo izdelate preko platforme Minimum je izdelana po vseh sodobnih trendih in standardih. Prav tako je Minimum odlično sprejet iz strani Googla. Zato bo vaša spletna stran zelo hitro uvrščena v spletni iskalnik, kar je velika prednost, saj boste na Googlu skoraj instantno, kar pa ne drži pri klasični izdelavi spletne strani.

Vsebine in povezave, ki jih dodate na vašo Minimum stran, prav tako odlično vplivajo na spletno optimizacijo, zato vnesite čim več kvalitetne vsebine, kakovostne fotografije in seveda različne povezave do vaših glavnih kanalov.

Več povpraševanj in prodaje

Spletna stran Minimum je narejena za odlično uporabniško izkušnjo, prav tako omogoča hiter dostop do informacij, ter do kontaktnega obrazca. Platforma Minimum beleži iz vseh izdelanih spletnih strani velike količine povpraševanj, zato vam predlagamo, da se pridružite in prevzamete svoj delež.


Zaključek

Z izdelavo brezplačne spletne strani, boste zelo enostavno in hitro koristili vse prednosti, ki jih Minimum ponuja. Delujte izven okvirjev in se poslužujte vseh (možnih) spletnih kanalov, saj vsak posebej prinaša posebne koristi.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se