Vas izdelava spletne strani straši? Naj vas ne!

Čas branja: 3 min 24. avgust, 2017 Napisal: Matej Novak

Si želite spletne strani, vendar vas skrbi težaven proces izdelave? Do nedavnega je veljalo, da je izdelava strani težka naloga, ki zahteva veliko časa, znanja in denarja. Vendar danes temu ni tako, v zadnjih nekaj letih si podjetja in posamezniki spletno stran izdelajo kar preko pametnih spletnih orodij, katera izdelavo spremenijo v prijazen in celo zabaven proces.

vas izdelava spletne strani straši

Eden izmed ciljev storitve minimum.si je, da težaven proces spremeni v nekaj zares preprostega. Izdelava spletne strani je sedaj resnično enostavna za vsakega uporabnika, ne glede koliko računalniškega znanja ima.

Samostojna izdelava spletne strani

Kjerkoli in kadarkoli

Minimum je spletna platforma, izdelava in kasnejše urejanje deluje preko urejevalnika, v katerega se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. To pomeni, da lahko spletno stran izdelate doma na osebnem računalniku, v podjetju preko tablice delo pokažete sodelavcem in skupaj uredite besedila. Na poti domov preko mobilnika popravite napako v kontaktni številki podjetja. Ne glede na prostor, čas in napravo, lahko spletno stran izdelujete ali urejate, 24 ur na dan.

Proces izdelave

Odlično pri minimumu je, da postaneš sam svoj šef v ustvarjalnem procesu. Lahko začnete počasi, razmislite o barvni shemi, pripravite si besedila, testirajte in preizkušajte. Lahko se ustavite in nadaljujete čez nekaj dni, minimum.si bo podatke shranil in počakal, da spet nadaljujete. Šele ko ste prepričani in zadovoljni z napredovanjem, lahko izdelano spletno stran objavite javno. Vse je možno, brez skrbi in napetosti.

Nič za izgubiti

Ne skrbite za čas in denar. Izdelava spletne strani preko storitve minimum.si je popolnoma brezplačna. Tudi če se vaše podjetje poveča in se tekom časa odločite, da spletno stran nadgradite na močnejšo platformo, lahko vašo stran preko minimuma pustite delovati, saj minimum deluje tudi kot zbirnik vseh slovenskih podjetij in skrbi, da uporabniki preko iskalnih algoritmov najhitreje pridobijo vaše informacije.

24/7 podpora

Niste sami, ekipa minimuma vam z veseljem pomaga na poti do popolne neodvisnosti in vam odgovori na kakršnokoli vprašanje. Pomagate si lahko tudi z video posnetkom, kako si izdelati stran. Če si želite osebnega stika ste dobrodošli, da nas kontaktirate preko družabnih omrežij na Facebooku, Twitterju, LinkedInu ali Instagramu. Stik pa lahko vzpostavite tudi preko elektronskega sporočila.

Preverite še ostale prednosti spletne storitve minimum.

Ali vaše podjetje potrebuje spletno stran?

Izdelajte brezplačno spletno stran, še danes!

Registrirajte se