Vas izdelava spletne strani straši? Naj vas ne!

Čas branja: 3 min 24. avgusta, 2017 Napisal: Matej Novak

Si želite spletne strani, vendar vas skrbi težaven proces izdelave?

Do nedavnega je veljalo, da je izdelava spletnih strani težka naloga, ki zahteva veliko časa, znanja in denarja. Vendar danes temu ni tako, v zadnjih nekaj letih si lahko podjetja in posamezniki spletno stran izdelajo kar preko pametnih spletnih orodij, katera izdelavo spremenijo v prijazen in celo zabaven proces.

Vas izdelava spletne strani straši?

Eden izmed ciljev storitve Minimum je, da težaven proces spremeni v nekaj zares preprostega. Izdelava spletne strani je sedaj resnično enostavna za vsakega uporabnika, ne glede koliko računalniškega znanja ima.

Samostojna izdelava spletne strani

Kjerkoli in kadarkoli

Minimum je spletna platforma, izdelava in kasnejše urejanje deluje preko urejevalnika, v katerega se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. To pomeni, da lahko spletno stran izdelate doma na osebnem računalniku, v podjetju preko tablice delo pokažete sodelavcem in skupaj uredite besedila. Na poti domov preko mobilnika popravite napako v kontaktni številki podjetja. Ne glede na prostor, čas in napravo, lahko spletno stran izdelujete ali urejate, 24 ur na dan.

Proces izdelave spletne strani

Odlično pri Minimumu je, da postanete sam svoj šef v ustvarjalnem procesu. Lahko začnete počasi, razmislite o barvni shemi, pripravite si vsebino, testirajte in preizkušajte. Lahko se ustavite in nadaljujete čez nekaj dni, Minimum.si bo podatke shranil (v oblaku) in počakal, da spet nadaljujete. Šele ko boste prepričani in zadovoljni z vašim napredkom, lahko izdelano spletno stran objavite javno. Proces, brez skrbi in napetosti.

Spletna stran popolnoma enostavno.

Nič za izgubiti

Ne skrbite za čas in denar. Izdelava spletne strani preko storitve Minimum je popolnoma brezplačna (in tako bo tudi ostalo). Tudi če se vaše podjetje poveča in se tekom časa odločite, da spletno stran nadgradite na močnejšo platformo, lahko svojo stran na Minimumu pustite objavljeno, saj deluje tudi kot zbirnik vseh slovenskih podjetij. Tako vas bodo lažje in predvsem hitreje našli. Minimum stran je namreč optimizirana za najhitrejše pridobivanje informacij. Kjerkoli in kadarkoli!

24/7 podpora

Niste sami, ekipa Minimum vam z veseljem pomaga na poti do popolne neodvisnosti in vam odgovori na kakršnokoli vprašanje. Pomagate si lahko tudi z video posnetkom, kako izdelati spletno stran.

Če si želite osebnega stika ste prav tako dobrodošli, da nas kontaktirate preko družbenih omrežij na:

  • Facebooku,
  • Twitterju,
  • LinkedInu ali
  • Instagramu.

Stik pa lahko vzpostavite tudi preko elektronskega sporočila na naslovu: info@minimum.si

Preverite še ostale prednosti spletne storitve Minimum.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se