Registracija za storitev minimum

Čas branja: 2 min 1. september, 2017 Napisal: Matej Novak

Si želite spletne strani pa ne znate oz. potrebujete pomoč pri postopku registracije za spletno storitev minimum.si? Pripravili smo mini vodič, kjer vam korak po koraku prikažemo kako enostavno je opraviti registracijo.

registracija za storitev minimum

Registracija se zahteva, da si izdelate lasten profil v storitvi in se naknadno v storitev prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom. Tako boste dobili dostop do urejevalnika, kjer boste lahko izdelali lastno spletno stran in jo kasneje tudi urejali. Registracija je zelo enostaven in nezahteven postopek.

Trije ključni koraki za registracijo:

  • Obisk spletne storitve minimum.si
  • Vnos uporabniškega imena in e-naslova
  • Nastavitev gesla

Zahtevan čas registracije: ~5 minut


Obisk strani

1. Obisk strani

Odprite začetno stran www.minimum.si. Na vrhu začetne strani najdete zelen gumb Prijava, kjer se boste v storitev prijavili, ko bo registracija že opravljena. Za izvedbo registracije pa pritisnite rdeč gumb Začnite zdaj.


Registracija

2. Vnos

Prikaže se vam okence, kjer vnesete uporabniško ime in svoj e-pošni naslov. Označite "Strinjam se s pogoji uporabe" in pritisnite moder gumb Registracija.


e-pošta

3. E-pošta

Registracija je končana, sedaj preverite vašo e-pošto, kjer boste nastavili še geslo. V e-poštnem sporočilu pritisnite moder gumb Nastavi geslo.


Geslo

4. Geslo

Spet se vam odpre brskalnik in okence za nastavitev gesla. Geslo je že nastavljeno, lahko pa uporabite svojega, da si ga boste lažje zapomnili. Geslo naj bo močno in varno. Ko ste z geslom zadovoljni pritisnite moder gumb "Ponastavi geslo".


Prijava

5. Prijava

Sedaj ste pripravljeni za vstop v urejevalnik, kjer boste izdelali in kasneje urejali vašo spletno stran.

Ob nastavitvi gesla se pojavi okence, kjer lahko pritisnemo na povezavo Prijava. Prijavimo pa se lahko vedno na začetni strani minimum.si (zelen gumb Prijava).


Sedaj, ko je registracija opravljena, je čas, da se prijavite v storitev in izdelate spletno stran za vaše podjetje.

Ali vaše podjetje potrebuje spletno stran?

Izdelajte brezplačno spletno stran, še danes!

Registrirajte se