Mojster Jaka izdela spletno stran

Čas branja: 3 min 19. februarja, 2018 Napisal: Matej Novak

Jaka je lončar. Že od malih nog spremlja dedka, kako izdeluje lonce, šalice, krožnike in ostale lončarske izdelke. Naučil se je obvladati orodja, pripraviti zna popolno temperaturo za žganje gline, pridobil pa je tudi neverjeten občutek za oblikovanje izdelkov.

Mojster Jaka izdela spletno stran.

Zdaj je Jaka že pravi mojster, prijatelji mu pravijo kar mojster Jaka. Pridobil je mnogo nagrad, priznanj, priredil pa je tudi svojo razstavo in obiskovalci so bili popolnoma navdušeni. Veliko izdelkov je Jaka že podaril, tudi v dobrodelne namene. Sedaj pa prijatelji že komaj čakajo, da kupijo njegove super lončarske izdelke.

Najboljša trgovina na vasi

Jaka se odloči, da odpre svojo trgovino. Zaposlil je prijatelja Miha, ki mu pomaga pri različnih opravilih. S skupnimi močmi izdelata zdaj še veliko več izdelkov kot kdajkoli prej. Trgovina je majhna a prijetna, ljudje jo obiščejo z nasmeškom na obrazu. Jaka je srečen in vesel, uspelo mu je ustvariti najboljšo trgovino na vasi!

Ampak Jaka je ambiciozen, želi si, da bi njegovo delo poznali po celotni Sloveniji. Zato se Jaka odloči, da si končno izdela spletno stran. Odloči se za klasično izdelavo, vendar kaj hitro ugotovi, da čeprav bo izdelavo predal zunanjemu izvajalcu, mu bo to vzelo preveč časa, ki bi ga raje prebijal v delavnici.

Jaka se nato izgubi v informacijah, izve da izdelava spletnih strani traja vse tja do enega leta in da so stroški izdelave nad 1000€, nenehno bi moral hoditi na sestanke, vsake toliko pa bi ga izvajalec poklical tudi po telefonu. Nato izve še za letne stroške domene, gostovanja in za stroške naknadnih del oz. sprememb na spletni strani.

Mojster Jaka - Lončar.

Spletna stran Minimum

Vendar pa je Jaka pameten in iznajdljiv, zato se odloči da najde rešitev! Prijatelj mu priporoči Minimum, čudovito slovensko storitev, kjer si spletno stran izdelaš kar sam in to brezplačno! Spletna stran je sodobna, zelo lepo oblikovana in uporablja moderne tehnologije. Narejena je tako, da obiskovalec takoj dobi najbolj pomembne informacije (brez iskanja). Povrh vsega pa je spletna stran prilagojena tudi telefonom in tablicam.

Jaka ne more verjeti: "To je točno to kar iščem!". Takoj se odpravi na splet, v brskalnik vpiše www.minimum.si. Ker želi najboljšo stran, se najprej seznani s storitvijo, prebere navodila, nato si pogleda še video navodila. Sedaj je pripravljen, odpre si račun in začne izdelovati spletno stran. Izpolni podatke o podjetju, izbere barvo strani in z enim klikom stran javno objavi na spletu. Jaka ne more biti bolj navdušen!

Naravnost v uspeh

Jaka ima sedaj lastno spletno stran. Povezavo do strani si objavi na Facebook profilu, prav tako pa jo deli s prijatelji. Na spletno stran je ponosen. Kmalu zatem, se stran pojavi tudi na prvih zadetkih iskanja v Googlu. Ko obiskovalci njegove strani spoznajo njegove izdelke, so navdušeni, trgovina je polna nakupovalcev, navdušenci njegovega dela zdaj prihajajo iz celotne Slovenije.

Jaka ima danes zaposlenih že 14 delavcev, Miha je postal vodja in desna roka Jake, odprte pa ima že 4 trgovine po celotni Sloveniji. Uresničil je sanje in uspela mu je pot pravega obrtnika - lončarja. Dedek, Jakov učitelj, ne bi mogel biti bolj ponosen. Jaka ve, da mu brez Minimuma ne bi uspelo, zato ga zmeraj predlaga mladim podjetnikom, ki šele začenjajo podjetniško pot. Jaka še zmeraj uporablja Minimum, sedaj ima že 4 spletne strani, za vse 4 trgovine!

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se