Instant spletna stran (takoj)

Čas branja: 2 min 2. novembra, 2017 Napisal: Matej Novak

Potrebujete spletno stran takoj?

Več mesecev je potrebnih, da se konča izdelava spletne strani, spletna storitev Minimum.si, pa čas izdelave skrajša na neverjetnih 10 minut.

Spletna stran takoj!

Izdelava tradicionalne spletne strani je dolgotrajen proces. Tudi če projekt predate zunanjemu izvajalcu boste morali biti še kako aktivni, da bo projekt izpeljan do konca. Spletna stran se izdeluje tudi več mesecev, ali ste zares pripravljeni na takšen scenarij?

Zgodi se, da podjetja med izdelavo preložijo projekt ali pa ga celo prekinejo.

Izvajalec poskrbi le za tehničen del strani, vsebina in vse ostalo ostane na vaših ramenih, saj nenazadnje gre za vašo zgodbo. Tako se znajdete v situaciji, kjer pripravljate vsebino, skrbite, da izvajalec upošteva vaše zamisli, vsaka novost pa prinese nov sestanek ali klic. Gre za nenehno usklajevanje med izdelovalcem strani in naročnikom. Ne pozabite, da morate zraven vsega še voditi svoje podjetje.

Spletna stran takoj

Minimum je moderna spletna storitev, rešuje probleme, ki nastajajo pri klasični izdelavi spletnih strani. Preverite še: Spletne strani brez skrbi.

Deluje tako, da uporabnik spletno stran izdela popolnoma sam (samostojna izdelava spletnih strani). Ampak brez strahu, za izdelavo ne potrebujete posebnega znanja. Vse kar morate storiti je, da v okenca vnesete podatke podjetja. Ime podjetja, telefonska številka, naslov, opis, itd. Sedaj lahko naložite še kakšno fotografijo, določite barvno shemo strani in z enim klikom spletno stran objavite na splet.

Minimum za vas samodejno ustvari spletno stran in že je na voljo vašim strankam, sodelavcem in znancem. Sistem je avtomatiziran in odpravlja delo zunanjih izvajalcev, na prvo mesto pa postavlja podjetja in njihov čas. Vso vsebino lahko seveda vedno urejate in jo spreminjate po svojih željah in kar je najboljše, vse to lahko storite sami.

Izdelavo spletne strani lahko še skrajšate, če si vsebine pripravite še preden se lotite izdelave.

Preverite prispevek: Priprava vsebin za izdelavo spletne strani.

Potrebujete novo spletno stran? Preizkusite Minimum!

Ustvarite brezplačno spletno stran, ustvarite uspeh.

Registrirajte se